SKŁADNIKI
TIRAMISU: Izolat białka serwatkowego (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), aromat, substancja słodząca: sukraloza; niskotłuszczowy proszek kakaowy, Proβios matrix [nukleotydy 5'-monofosforan (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników / g , Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
WHITE CHOCO STRAWBERRY: Izolat białka serwatki (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), aromaty, ekstrakt z buraków, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
KOKOS & CZEKOLADA: izolat białka serwatki (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), aromaty, izomaltuloza**, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1). ** Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.
COOKIES & GIANGUIA: Izolat białka serwatki (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), zmielone herbatniki 5% (mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, cukier, żółtko jaja, masło, kakao w proszku, substancje spulchniające: dwufosforan disodowy, wodorowęglan sodu; skrobia pszenna , aromaty), aromaty, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
ORZECH LASKOWY: Izolat białka serwatki (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), aromat, kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
VANILLA SMOOTH: Izolat białka serwatkowego (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), aromat, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
EKSPLOZJA TRUSKAWKOWA: Izolat białka serwatkowego (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), aromaty, zakwaszacz: kwas cytrynowy; ekstrakt z buraków, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
CHOCOTELLA: Izolat białka serwatki (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, aromaty, izomaltuloza**, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1). ** Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.
MUS CZEKOLADOWY: Izolat białka serwatki (zawiera emulgator: lecytyna sojowa), niskotłuszczowe kakao w proszku, aromaty, substancja słodząca: sukraloza; Matryca Proβios [5'-monofosforany (guanozyno-5'-monofosforan, inozyno-5'-monofosforan, adenozyno-5'-monofosforan), Bacillus subtilis Natto (ATB: BSN-049) 100 miliardów żywotnych zarodników/g, Bacillus coagulans (ATB: BCS-042) 100 miliardów żywotnych zarodników/g], chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), chlorowodorek tiaminy (witamina B1).
Składniki aktywne |
100 g |
30 g |
%RWS* (30g) |
Wartość energetyczna |
1587 kJ / 374 kcal |
476 kJ / 112 kcal |
11% |
Gruby |
2,1 g |
0,6g |
- |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
1,3g |
0,4 g |
- |
Węglowodany |
5,6 g |
4,1g |
- |
- w tym cukry |
1,7g |
1,2 g |
- |
Białko |
82 g |
25 g |
- |
Sól |
0,54 g |
0,16 g |
- |
Tiamina |
2,2 mg |
0,66 mg |
60% |
Ryboflawina |
2,8 mg |
0,84 mg |
60% |
Witamina B6 |
2,8 mg |
0,84 mg |
60% |
Białko |
31 g |
12 g |
24% |
Sól |
0.28 g |
0.11 g |
2% |