Opis
Skład
Składniki: Izolat białka serwatki (z mleka), stabilizator - guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy(1*), sól(2*), emulgator - lecytyny (z soi), emulgator - lecytyny (ze słonecznika), aromat, substancja słodząca - sukraloza. Może zawierać białko jaj oraz orzechy. (1* dla smaków owocowych, 2* dla smaków solonych).
Wartości odżywcze | 100g *%RWS | 30g *%RWS |
Wartość energetyczna Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól Izolat białka serwatki (z mleka) |
1597kJ/377kcal 19% 2,9g 4,10% 2g 10% 2,6g 1% 2,5g 2,80% 85g 170% <0,3g <5% 98g |
479kJ/113kcal 6% 0,9g 1,20% 0,6g 3% 0,8g 0,30% 0,8g 0,80% 26g 51% 0,1g 1,70% 29g |
*** Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.
** Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
* Składniki, gramatura oraz wartości odżywcze mogą się nieznacznie różnić w zależności od wariantu smakowego produktu.
--------------------------------------------
Opakowanie: 700g
Wielkość porcji: 30g
Ilość porcji w opakowaniu: 23
Sposób użycia
Sposób użycia
1 porcję 30g (1,5 miarki) rozpuścić w 150-180ml wody lub mleka. Spożywać 1-3 razy dziennie w zależności od zapotrzebowania. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.
Zaleca się uzupełnić płyny podczas wykonywania ćwiczeń. Dzienne spożycie białka przez sportowców powinno wynosić 1,2g-1,4g białka/kg mc/dzień. Organizm ludzki może zużytkować tylko 30-40g substancji białkowych jednorazowo.
Przeciwwskazania
Produkt nie jest przeznaczony do stosowania podczas ciąży i laktacji. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Nie przekraczać zalecanej dziennej dawki.
Opinie (0)
Do tego produktu klienci najczęściej wybierają
Do tego produktu klienci najczęściej wybierają
- Brak produktów do pokazania w tym momencie
UWAGA - kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez 5lb.pl © 2019. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 późn. zm.)