Opis
Skład
SKŁADNIKI
Protein Wafer o smaku waniliowymwoda, koncentrat pomidorowy (8%), sól, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, błonnik cytrusowy), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), mielona słodka papryka, ekstrakty przypraw (zawiera seler), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza).
Może zawierać mleko, gluten, soję, skorupiaki, jaja, nasiona sezamu, orzechy.
Składniki aktywne | 100 ml | 5 ml | %RWS* |
Wartość energetyczna | 65 kJ / 16 kcal | 3 kJ / 1 kcal | 0% |
Tłuszcz | 0,14 g | 0,01 g | 0% |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,03 g | <0,01 g | 0% |
Węglowodany | 2,6 g | 0,13 g | 0% |
- w tym cukry | 1,1 g | 0,05 g | 0% |
Błonnik | 0,93 g | 0,05 g | - |
Białko | 0,5 g | 0,02 g | 0% |
Sól | 3,4 g | 0.17 g | 2% |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Sposób użycia
-
SPOSÓB STOSOWANIA.
Porcję produktu 5 ml stosować jako dodatek do dań. Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb, spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Rozwarstwienie sosu jest naturalnym procesem. Przed użyciem wstrząsnąć.
-
PRZECIWWSKAZANIA.
Zawiera substancję słodzącą. Nie spożywać w przypadku stwierdzenia uczulenia (nadwrażliwości) na którykolwiek ze składników produktu. Warunki przechowywania: Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w temperaturze max. 20°C, z dala od światła, w miejscu niedostępnym dla dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Opinie (0)
Do tego produktu klienci najczęściej wybierają
Do tego produktu klienci najczęściej wybierają
- Brak produktów do pokazania w tym momencie
UWAGA - kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez 5lb.pl © 2019. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 późn. zm.)